Skip Navigation LinksAccueil > Publications > Índex analític d’esments sobre ceràmica catalana a les fonts escrites (publicació digital)

Índex analític d’esments sobre ceràmica catalana a les fonts escrites (publicació digital)

Índex analític d’esments sobre ceràmica catalana a les fonts escrites (publicació digital)
Joan Rosal i Sagalés, 2016.  

"Aquesta obra, en format digital, és un compendi analític de dades bibliogràfiques i d'arxiu, relacionades amb les produccions ceràmiques dels països de cultura catalana, des de l'edat mitjana ençà. Tot el material recollit es publica en forma de diccionari, amb articles encapçalats per un sol terme, disposats en ordre alfabètic."   

"És una obra oberta a la col·laboració de tothom, que pretén ser ampliada, corregida i millorada de forma permanent, tant pel propi autor com per qualsevol altra persona". L'autor de l'obra, en Joan Rosal, posa totes aquestes importants eines de treball, enregistrades al llarg de molts anys, a l'abast dels socis de l'Associació Catalana de Ceràmica mitjançant la nostra pàgina web. (Propietat intel·lectual: Joan Rosal i Sagalés)
Accés aux partenaires
Utilisateur
Mot de passe
Rappeler mot de passe
Associació Catalana de Ceràmica - Sant Honorat, 7 entl. - 08002 - Barcelona - Tel. 0034 933 016 163 - info@acatceramica.com